Meny

Gunvor

Har åkt hem

GUNVOR är en jättefin gråtigrerad kattmamma som kom till oss för omplacering från ett hem med alldeles för många katter. Hon är född 2003 och födde sju småttingar i ett av våra akuthem den 28 juli 2006 -- Börje, Folke 2, Valdemar, Vera 2, Eivor och Lillemor. En liten tjej klarade sig tyvärr inte.

Akutmatte berättar om Gunvor:
Hon är mycket social och kelig. Ligger gärna långa stunder i famnen eller bredvid en och blir klappad och kliad. Hon är trevlig mot alla, och har varit lugn och tam ända från första början.

Gunvor har mycket roliga saker för sig. Bland annat är hon helt fixerad vid kattgodis. Så fort man tar fram en förpackning blir hon alldeles vild och springer runt och pratar, och glufsar i sig allt hon får. Det har hänt mer än en gång att hon har fått tag på en förpackning och tuggat sönder den för att komma åt godiset. Hon är inte kräsen, utan allt godis smakar bra enligt henne. Gunvor hyser också en stor fascination för hår och huvuden. Är hon på riktigt gott humör kan det hända att man åker på ett nafs i hårbotten. Hon gör det inte för att hon är arg, utan hon brukar spinna och kisa med ögonen, och sedan nafsar hon. Långt som kort hår, allt är lika roligt. Hon är också en mycket duktig kattmamma som aldrig förlorar tålamodet med sina barn. Inte ens när hälften vill dia och hälften bita henne i huvudet och svansen...

Gunvor åkte hem 2006-11-26
Gunvor

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen