Meny

Houdini

Har åkt hem

HOUDINI är ytterligare en av kissarna från kattkolonin i Kärrtorp och förmodligen mamma till de flesta kissarna där. En svart, jättesöt tjej med vit fläck på bröstet. Hon var dräktig när hon fångades in och födde den 25 maj 2006 fyra småttingar -- Mumlan, Humlan 2, Pärlan och Matiss -- i ett av våra akuthem. Dessutom fick hon två adoptivbarn -- Mr T och Emerson -- som en äldre person hade köpt, men inte orkade med. En jättego och trevlig liten tjej!

Akutmatte berättar om mamma Houdini:
Mammsan är en pratsam liten dam som vill ha koll på alla ungarna, hon accepterade snabbt sina fosterbarn Mr T och Emerson och gör ingen skillnad på dem och sina egna, alla är välkomna och alla får puts och mjölk i mängder. Godsaker accepteras mer än villigt, men hon väntar snällt på sin tur medan ungarna kivas och slukar det mesta i ett naffs.

Hon vill UT, hon försöker bryta sig ut genom fönstret hela tiden och man får passa så att hon inte lyckas!! Hon är lite kanske uttråkad i vår lilla lägenhet och det känns som om hon behöver en del stimulans.

Hon är busig ibland; leker med leksakerna och bråkar med ungarna. Hon kan också få små ryck och bli tokgosig ibland. Att bli kammad är jätteskönt, men annars är hon lite reserverad, även om hon inte är skygg, och nya personer måste hon få vänja sig vid en stund innan de är accepterade. Det är svårt att säga om hon är en ensamkatt eller inte, men hon behöver som sagt mycket stimulans och uppmärksamhet och vill nog gärna få komma ut i koppel då och då om inte annat.

Houdini åkte hem 2006-10-31
Houdini 2 Houdini

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen