Meny

Humlan 2

Har åkt hem

HUMLAN 2 är en liten gullig tjej, född den 25 maj 2006 i ett av våra akuthem, av mamma Houdini. Syskonen heter Pärlan, Matiss och Mumlan. Dessutom har hon två adoptivbröder: Mr T och Emerson.

Såhär säger akutmatte:
Denna lilla, otroligt vackra, halvlånghåriga sak är ganska så blyg och inte så vild som sina syskon. Hon är inte så förtjust i kattmaten än och har länge haft mammsan som enda matkälla. Men hon börjar härma sina syskon och morskar till sig ibland. Räkor och kycklingfilé går minsann ner, så hon kanske bara är finsmakare? Hon är än så länge inte så väldigt kelig och verkar tycka att man är ett ufo som vill klappa och kela med henne.

Uppdatering från akuthemmet:
Sedan mamma Houdini flyttade har Humlan utvecklats till en kurrmaskin som gärna sover i sängen om natten, och hon är inte alls lika blyg längre. Hon är busig och framåt och försöker smita ut i trapphuset när helst hon kan. Det bästa som finns är kycklingfilé och att busa med kompisarna. Sova i solen i fönstret är också mysigt. Nej, borta är den blyga viol hon var när hon var liten och hon kommer att bli en ståtlig katt när hon blir större.

Humlan åkte hem 2006-09-17
Humlan 2 2 Humlan 2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen