Meny

King Caspian

Har åkt hem

KING CASPIAN är ytterligare en av de 11 ungkatter som hade lämnats in för avlivning av en man vars 3 okastrerade honkatter alla nedkom med varsin kull i juni 2005. King Caspian kom till Katthemmet i början av februari 2006 tillsammans med Pevensie, Mr Tumnus och King Tirian. Alla är snälla, hundvana och urgulliga!

F.d. akutmatte sa såhär:
Det här är fyra väldigt vackra röda killar som är mycket kärleksfulla och härliga. Dom är energiska och busiga och lite olydiga som sanna tonårskillar. De älskar att kela och spinner högt bara av att man pratar med dom. Killarna är mycket nyfikna och ska vara med överallt, helst ska dom sitta på akutmattes axlar för då missar man garanterat inget!

King Caspian är en jättegosig och klängig kille, han vill gärna sitta på axlarna på akutmatte. Han är ett litet matvrak och mycket snabb på att stjäla pålägg från mattes mackor... Han sitter gärna i fönstret och jagar fåglarna utanför, då känner han sig som en riktig tiger.

Han fick i slutet av februari 06 ett nytt hem, men kom tillbaka i mitten av augusti då katten i det nya hemmet blev stressad av att KC ville leka och inte hon.

King Caspian åkte hem med nya kompisen Bastet 2006-09-03
King Caspian 2 King Caspian

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen