Meny

Lauren

Har åkt hem

DENNA KATT FANNS I AKUTHEM
LAUREN är en svart tjej med en liten vit fläck på bröstet. Hon beräknas vara född ca juni 2005 och kom från en kattkoloni i Kärrtorp tillsammans med Marley (som fått ett eget hem). Lauren är jättesöt och snäll. När hon var på Katthemmet beskrevs hon såhär: Hon är fortfarande lite rädd, men har gått från att vara en liten fräsmaskin till att man får klappa henne och hon tycker också om det. Lauren har en fantastiskt mjuk och len päls!

Akutmatte berättar också:
Lauren är en ursöt och ganska liten tjej med svart sammetspäls och ett litet vitt "halsband". Hon tycker om att leka med snören och att sitta i fönstret och titta ut på fåglarna. Lauren är en försiktig och snäll missa. Hon accepterar oftare och oftare att bli klappad, och känner hon inte för det backar hon bara undan lite. En blivande husse eller matte måste dock räkna med att framstegen måste få komma i hennes egen takt – det är onödigt att stressa, är Laurens ledord. Hon gillar att undersöka alla utrymmen, t.ex. hur det är under badkaret och inne i städskåpet. Man får se upp så man inte stänger in henne, för hon säger aldrig något utan sitter bara fint kvar och kikar ut på en med sina klotrunda ögon när man öppnar och hittar henne igen. På det hela taget är Lauren en försynt liten kattfröken, i alla fall när hon vet att vi ser på. Det händer dock att hon får kattfnatt då och då. Lauren kan lätt ge intrycket av att vara lite “korkad” – hon ser ibland ut som en yr uggla när hon följer något med blicken – men innerst inne är hon en liten filosof och tänkare som nyligen lärt sig öppna badrumsdörren. En liten egenhet hon har är att hon ofta plockar ut torrfodret från matskålen med tassen, för att sedan äta upp det från golvet. Hon tycker om att fånga och äta flugor och andra insekter, så med Lauren behöver man varken flugsmälla eller insektsmedel... Vi tror att Lauren skulle tycka om att ha en snäll kattkompis i sitt nya hem.

Akutmatte berättar i början av april 2008: Igår började lilla tjejen kurra när jag klappade henne! Innan har jag bara hört henne spinna när hon är hungrig och det vankas mat Jätteroligt!

Lauren åkte hem 2009-05-28
Lauren 2 Lauren

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen