Meny

Madelen

Har åkt hem

MADELEN är en jättesöt svartvit kattunge, född ca juli 2005. Madelen är född utomhus i Vårby Gård, där snälla människor matat och sett till att hon, hennes mamma Mariann och brorsan Anders har fått komma in till Katthemmet.

Akutmatte berättar:
Madelen var mycket rädd när hon kom till akuthemmet, inte alls så tam och tillitsfull som sin bror, utan låg mest och tryckte under en soffa så länge som akutmatte var hemma och vaken. Men eftersom tiden har gått har hon blivit tryggare och tryggare och nu tycker hon det är jättemysigt att bli kelad med kortare stunder! Hon spinner så det dånar, och välter med en duns ner på mattan för att akutmatte ska klappa magen också. Nya människor tycker hon fortfarande är läskiga, men hon utvecklas med stormsteg och de senaste veckorna har hon till och med vågat sig fram för att titta på besökare!

Madelen tycker om att kela med akutmatte, sin bror, att leka med roliga saker, och att vara tillsammans med de stora katterna. Akutmattes dator är också mycket populär – det händer så roliga saker på skärmen hela tiden!

Madelen och hennes bror söker nu tillsammans ett hem med människor som har kärlek och tålamod att låta henne få fortsätta utvecklas till en ljuvligt tillgiven katt!

PS. Bilderna på Madelen är tyvärr lite oskarpa, men ta gärna en titt på hennes mamma Mariann. De två är som kopior av varandra. DS

Kan du ge Madelen och Anders den kärlek och trygghet de så väl förtjänar? Hör av dig till akuthem@hotmail.com så förmedlar vi kontakten med akuthemmet!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Madelen 2 Madelen

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen