Meny

Molle-Meck som liten

Övrigt

MOLLE-MECK, en tjusig liten kille i grått och vitt. Han och syrran Maja-Mus är födda i ett stall ca mitten av juni 2006. (De kom till oss tillsammans med sin mamma, som då var dräktig igen och som i mitten av oktober fick sina nya ungar, samt den hankatt som förmodas vara deras pappa. Alla kommer så småningom att komma upp på hemsidan.)

Akuthemmet berättar om Molle-Meck:
Molle är en lugn och sansad liten herre som ÄLSKAR andra katter; gamla bekanta som nykomlingar! Då mamman inte längre ville ha med ungarna att göra när de kom hit (och hon var dräktig igen) skaffade sig Molle-Meck snabbt en idol i en av hemmets egna katter: Magnum. Molle-Meck sover, leker och äter med Magnum. Han har även kopierat Magnums speciella sätt att gå omkring och kvittra så till den milda grad att man inte längre hör skillnad på dem. Molle-Meck är fortfarande lite försiktigt med människor och deras händer, men finns det mat i händerna är dom helt ofarliga! Han stryker sig runt benen och sover i sängen på nätterna. Eftersom Molle-Meck är så väldigt förtjust i andra katter vill han absolut ha kattsällskap hos sin nya familj!

Molle-Meck åkte hem 2006-12-10, men kom tyvärr tillbaka i början av mars 2007 då hemmets befintliga katt inte ville acceptera honom
Molle-Meck som liten 2 Molle-Meck som liten

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen