Meny

Mr Tumnus

Har åkt hem

MR TUMNUS är ytterligare en av de 11 ungkatter som hade lämnats in för avlivning av en man vars 3 okastrerade honkatter alla nedkom med varsin kull i juni 2005. Han finns nu på Katthemmet tillsammans med King Caspian, Pevensie och King Tirian. Alla är snälla, hundvana och urgulliga!

F.d. akutmatte berättar:
Det här är fyra väldigt vackra röda killar som är mycket kärleksfulla och härliga. Dom är energiska och busiga och lite olydiga som sanna tonårskillar. De älskar att kela och spinner högt bara av att man pratar med dom. Killarna är mycket nyfikna och ska vara med överallt, helst ska dom sitta på akutmattes axlar för då missar man garanterat inget!

Mr Tumnus är otroligt social och är alltid först på plats för att bli klappad. Han ser till att alltid få maximal uppmärksamhet. När akutmatte vaknar så kommer Tumnus snabbt upp i sängen för att säga godmorgon och för att få dagens första dos av kärlek.

Vill du ge den här goa killen ett kärleksfullt hem tillsammans med ett syskon eller annan snäll kattkompis? Kom och besök oss!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Mr Tumnus

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen