Meny

Santino

Har åkt hem

Denna katt finns på Katthemmet
SANTINO är en jättefin och urgullig svart kille med en liten vit fläck på bröstet. Han, precis som Connie och Alfredo, bodde under ett torp ute på Ekerö. Santino är född ca juni 2005. Han kan fräsa lite precis i början, men ett par sekunder senare är han en superkelig gosekille!

I början av juni 2006 fick han ett hem tillsammans med Alfredo, men de kom tillbaka i mitten av augusti p.g.a. allergi i familjen. I november 2006 fick de ännu en gång ett nytt hem, men kom dessvärre tillbaka i början av november 2007 p.g.a. tidsbrist.

Såhär berättar f.d. akuthemmet:
När Santino kom till oss var han skräckslagen. De första veckorna låg han gömd under soffan och kom bara fram på natten för att leka med Connie och Fredo och våra katter. Då han började våga sig fram dagtid fick man inte ens titta på honom utan att han förskräckt kutade in under soffan. Sakta men säkert vågade han sig så småningom ut och fram. Han åt mat i köket när vi var i rummet och kom fram och busade och tittade intresserat fram när man skramlade med godisasken.

Santino, trots blyg och förskrämd, var alltid mycket tillgiven mot andra katter. Vi anade att om han bara förstod att människor inte är farliga skulle han bli en riktig gosekatt. Och så rätt vi hade! Mot slutet av Santinos vistelse i akuthemmet var han sällskapskatten nummer 1. Han kom ofta upp i sängen på morgonen och kurrade som en trasig motor, kom glatt springande om man ropade på honom, var mycket pratsam, älskade att bli klappad och kelad med, låg på ens fötter när man skulle laga mat i köket och hade helt bestämt sig för att få en bit frukostost på morgonen. Han tyckte mycket om att kramas och man fick till och med lyfta honom och gosa. Santino är katten hela dan.

Santino och Alfredo åkte till hem nr 3 2007-12-16
Santino 2 Santino

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen