Meny

Sidni

Har åkt hem

Denna katt finns i akuthem
SIDNI och kompisen Sian (som har fått ett eget hem) är upphittade och infångade vid en lastkaj i Hagsätra. Sidni är en mycket söt, utefödd, svart tjej som från början var en riktig spott- & fräsmaskin. När hon var på Katthemmet fräste hon först och stack sen . Efter en tid fick hon flytta till ett akuthem där akutmatte sa såhär:

Sidni är en otroligt vacker dam med en sammetsblänkande päls och fin blick. Det är har gått väldigt mycket framåt under tiden hon har varit hos oss och verkar ganska nöjd med livet. När hon kom så var hon väldigt rädd och förstod inte alls vart hon var. Vilket är helt förståeligt då hon antagligen inte bott i lägenhet förut. Hon spenderade 2 dagar under badkaret, men sen tog nyfikenheten över.

Imorse (mitten av augusti 07) lade hon sig i sängen för första gången!!! Jag märkte att hon tittade på allt jag gjorde imorse innan jag gick till jobbet. Min kille var ledig så han låg och sov. Sen när jag hade gått så hoppade hon upp i sängen och la sig där en stund trots att han låg där Häromdagen nosade hon på mina fingrar utan att jag hade godis för första gången. Sen har hon gjort det några gånger efter det. Min sambo har även lyckas "klappa" henne med hennes lekpinne på ryggen medan hon lugnt satt kvar i fönstret och åt sitt kattgräs.

Idag har Sidni fått en akuthemskompis som hjälpt henne ytterligare några steg framåt, kattungen Kuro. Nu
kan vi varje dag klappa henne på ryggen. Hon tar bara ett steg åt sidan eller går undan lugnt utan att blir rädd. En önskan är att hon kommer till ett hem tillsammans med Kuro då de har väldigt roligt ihop. Hon är väldigt lätt att ha att göra med för både människor och andra katter så finns det en snäll katt i det nya hemmet är det bara ett plus. Här finns fler bilder på Sidni: http://picasaweb.google.com/Mackanfujita/Sidni

Sidni och Kuro åkte hem 2007-12-17
Sidni 2 Sidni

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen