Meny

Smila

Har åkt hem

SMILA och syskonen Amigo, Combo, Missi och Agaton föddes i början av december 2005 av Mamma Mu. Mamma katt dök upp i dräktigt tillstånd utanför en familjs hus som var vänliga nog att ta in henne eftersom hon inte var märkt och ingen visste var hon hörde hemma. När ungarna var 8 veckor gamla fick kattfamiljen flytta till ett av våra akuthem.

F.d. akutmatte berättar:
Smila är en förnäm liten dam. Hon gillar att busa och hålla igång en kort stund, sen ägnar hon större delen av dagen till att göra sig vacker. Och hon slickar gärna på syskonen för att få dem fina också! Smila är en liten linslus, medan de andra hoppar undan när matte kommer med kameran sitter Smila kvar och poserar. Hon är en riktig sötnos!!

Hon gillar bäst att busa med papperstussar och hoppa och jaga syskonen. Fort ska det gå! Smila tycker också om att sitta i fönstret och titta ut. Men när grannens katt hoppar upp på utsidan blir hon rädd, skriker och hoppar ner och gömmer sig. Grannens katt är stor och otäck!
Om nätterna sov alla fem syskon i mattes säng. Det blev lite trångt, men varmt och mysigt!

Kan du ge lilla Smila ett tryggt hem tillsammans med ett syskon eller två, alternativt annan snäll kattkompis? Kom och besök oss!

Läs också gärna om hur det går till att köpa katt av oss
Smila

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen