Meny

Zorro 2

Har åkt hem

ZORRO 2 är, som synes, en fantastiskt vacker och vidunderligt söt kille! Han är född ca 2002 och har gått omkring hemlös i södra Stockholm under ett par års tid.

Akutmatte berättar:
Zorro är som ett litet barn igen, leker och busar allt vad han kan! Stora bollar är nog det han tycker är roligast att jaga och fånga. Även fjädrar på en pinne är kul. Han är så mysig och kelig, han kurrar så det hörs i hela rummet och han till och med dreglar ibland. Han har precis börjat prata med en och har man varit ute och kommer in så pratar han och sträcker ut hela frambenet mot en för att försöka hålla tag och han talar om att han inte gillade att man lämnade honom ensam. Sedan ska man sätta ner huvudet till honom så att han får buffas i ansiktet. Man kan bära honom utan problem bara han får sitta med framtassarna på ena armen och man håller under honom med den andra. Hittills har han suttit i knät kortare stunder om man lyft upp honom, men idag kom han upp själv för första gången och satt i flera minuter, så det är nog bara en tidsfråga innan han ockuperar knät helt och hållet. Han är fortfarande rädd för hastiga rörelser och höga ljud, men även det blir bättre och bättre för varje dag.

I största allmänhet är han en helt underbar katt som gärna vill sova nära någon. Han gillar att bli borstad bara man får bita i borsten ibland.

Zorro åkte hem 2006-10-26
Zorro 2 2 Zorro 2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen