Meny

Farin

Har åkt hem

Denna katt finns i akuthem
FARIN är en supergullig tjej, bruntigré med lite vitt, född ca 2003. Hon bodde i ett buskage i Skärholmen där hon födde tre ungar -- Fniss, Fnatt och Fummel som alla tre har fått nya hem. Farin delar akuthem med Fina och Hassan 2.

Akuthemmet berättar:
Inledande kommentar från akutmatte var: "En nätt, liten och nyfiken dam som trots en viss kvardröjande skepsis mot människan gärna glömmer det om det vankas något gott. Vi tror att hon mycket snart kommer att låta sig klappas. "

Senaste uppdateringen: Jubel!!!!!! Idag, helt plötsligt, går den lilla tjejen med på att bli kliad bakom örat, upp i nacken o lite längs ner med halsen!!!!! Inte så att hon direkt uppskattar det; ögonen är små springor, men det är kanske mest för att hon ska slippa se eländet som händer henne.... Dock ENORM framgång - vid alla tidigare försök har hon studsat iväg med indignerad och förorättad min.Å andra sidan, undras om hon nog ändå inte tycker det är rätt mysigt? Jag har suttit vid datorn en bra stund, hon ligger i en kattkorg bredvid på skrivbordet, 3 dm från mitt tangentbord, och från den förut så avskydda hand, som nu tillåts komma och klia nacke med jämna mellanrum.Nu är hon definitivt på väg, den lilla!!!!! Farin leker inte, men hon blir allt tryggare och låter sig alltmera klappas utan att göra sig beredd till flykt. Hon kan avspänt ligga kvar i soffan när man själv kommer och sätter sig och kommer nyfiket fram när det vankas godis.

Fina, Farin och Hassan 2 fick till slut stanna i sitt akuthem då de trivdes så bra och akuthemmet med dem (mars -08)
Farin 2 Farin

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen