Meny

Morrgan

Har åkt hem

Denna katt finns på Katthemmet
MORRGAN är den allra första kissen som infångades under Husbyprojektet. En liten kille i bruntabby, född ca 2006. Då han tillhör den skyggare skaran har han i lugn och ro fått bli bekant med människornas värld i ett av våra akuthem. En nyfiken, men fortfarande rädd, liten kille som inte vill att man kommer för nära. Ibland kan han drista sig till att lukta lite på ett utsträckt finger, men närmare än så kommer man än så länge inte. "Botemedlet" heter dock i vanlig ordning tålamod, tid och kärlek.

F.d. akutmatte sa såhär:
Morrgan är en av de sötaste katter jag sett. Han är otroligt näpen och ser ut som en riktig liten dock-katt. I början var han väldigt, väldigt rädd och gömde sig under/i soffan hela tiden. Efter tre månader har han nu blivit lite tamare, och vågar vara framme även när jag är hemma och vaken. Han är väldigt nyfiken, och kommer alltid ut i hallen och tittar på mig när jag ska gå hemifrån. Han kommer också gärna in i köket och tittar (och tassar) på mina två marsvin.

Morrgan tycker väldigt mycket om att leka och brukar rusa runt hela nätterna. På den senaste tiden har han också blivit väldigt förtjust i sin "storebror" Mats, och springer efter honom och jamar och spinner och vill kela. Vid de tillfällena går det ibland att stryka Morrgan över ryggen. Tills han upptäcker att det är min hand, då springer han iväg en bit igen. Men han vill gärna lukta på handen, och framför allt slå på den med tassen... Men med sin stora nyfikenhet och tydliga vilja att kela kommer han nog så småningom att bli helt tam.

Morrgan åkte hem 2007-11-25
Morrgan 2 Morrgan

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen