Meny

Alexis

Har åkt hem

DENNA KATT FANNS PÅ KATTHEMMET
ALEXIS, Aurora, August och Alissa (som har fått egna hem) är ytterligare katter som kom till oss via Örebro Katthem. De omhändertog ett större antal katter från några äldre personer och då de flesta var okastrerade (katterna alltså...) hade det också producerats ett antal småttingar. En jättesöt liten tjej i gråtabby och vitt som ännu inte är helt bekväm med oss människor. Även om hon kan fräsa lite ibland så kan hon också, när hon ligger på en trygg plats, spinna som en liten galning när man gosar med henne. Är hon på golvet tycker hon fortfarande att vi är lite extra läskiga. Se en liten filmsnutt med sötfröken HÄR!

Akutmatte sa såhär:
Från början var alla fyra väldigt försiktiga och Alexis är fortfarande en försiktig liten dam, men det går bra att klappa henne eller lägga henne i knät om det inte är för mycket stoj runtomkring. Alexis behöver en snäll kattkompis och människor med tålamod.

Alexis fick ett hem tillsammans med Bolibompa 2008-12-26, men tydligen hade nya ägarna inte förstått att det här är katter som ännu inte är 100% bekväma med människor och returnerade dem i mitten av februari 2009.

Alexis åkte till hem nr 2 2009-04-09
Alexis 2 Alexis

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen