Meny

Jamila

Har åkt hem

JAMILA och kompisen Jaana kommer från ett hem i Julita med ca 70 katter. Två supersöta svart-vita tjejer födda ca slutet av 2006 som var i akuthem innan de flyttade till Katthemmet. Efter flytten är Jamila lite försiktigare än kompisen, men väldigt snäll och gullig.


F.d. akuthusse berättar:

Jaana och Jamila är två små tjejer, båda två är runt ett år gamla och dom är otroligt lekfulla. Man märker helt klart att dom trivs tillsammans, inte minst när de är uttråkade för att ingen leker med dom, då leker de med varandra, oftast på Jaanas intiativ. Eller som när dom sover när man kommer hem, då kan de ligga på varandra nästan och sova och drömma. Eller ligga och bråka om vem som ska få tvättas vems huvud.


Jaana är fortfarande lite skygg för människor, men det kommer säkert ge med sig. Hon tycker att allting är väldigt spännande, har inte riktigt förstått det där med vatten som droppar än heller. Hon går att klappa om hon inte är på bushumör, men att lyfta är inte okey än. Jamila är gosigare. Henne kan man lyfta upp en liten stund och hon är väldigt klappvänlig.


Jag tycker att dessa två katter ska få åka till samma hem, eftersom de trivs så bra tillsammans och det kommer säkert hjälpa till i deras tillvänjning av människor. Och i och med att det fortfarande är så unga behöver de en del underhållning, så tid att leka med dem bör du ha. Du som bokar dem kommer inte ångra dig! :)


Jamila & Jaana åkte hem 2008-04-15

Jamila 2 Jamila

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen