Meny

Bisu

Bokad13 årHankatt

BISU är född ca april 2010, är upphittad i Nacka och kom till oss via Polisen. En supersöt kille i svart med en liten vit medaljong på bröstet, nyfiken, aktiv och busig! Behöver "uppfostras" lite då han ibland använder klor och tänder lite väl häftigt när han leker. Vill förmodligen ha en kul kattkompis att lattja med i sitt nya hem. Se filmsnutt HÄR!

F.d. akuthemmet:
De orden som beskriver Bisu bäst är busig, orädd och gosig. Han älskar sina små leksaksmöss som han gärna bär med upp i sängen och busar med! Bisu vill ha mycket bus och lek, och han vill alltid vara med när det händer saker. När vi lagar mat sitter han gärna på en stol bredvid och tittar på. Han tål ljud bra och störs inte av t.ex. dammsugare. Om han inte är busig så är Bisu otroligt kelig. När han är på goshumör spinner han som en traktor! Vi tror att Bisu skulle må väldigt bra av en familj med en annan katt som han får busa med, eftersom han har så mycket energi. Han har inga problem med att bli buren och att träffa nya människor. Bisu är helt klart en av de finaste katterna vi har träffat och vi hoppas att han hamnar i ett kärleksfullt hem!

Bisu fick ett hem i oktober 2010, men kom tillbaka i januari 2011 då han inte trivdes i sin nya familj. Eftersom Bisu behöver en likasinnad kompis att leka och brittas med säljs han tillsammans med Rosalyn.

 

Bisu och Rosalyn lyckades snabbt charma akutmatte och får stanna permanent i akuthemmet.

Bisu 2 Bisu

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen