Meny

Teddy 2

Har åkt hem18 årHankatt

TEDDY 2 är en hankatt i  rödtabby och vitt, född i juni 2005.

 

Han kom till katthemmet för omplacering i mars 2006  p.g.a. allergi i familjen och fick snabbt ett nytt hem. Nu är han tyvärr tillbaka då han inte riktigt trivdes i sitt nya hem.

 

Fd matte skriver:

Jag tror att han främst behöver komma till en familj som inte lever med stängda dörrar, någonstans där han kan vandra fritt, men inte utomhus. Eventuellt en barnfamilj med lite äldre barn, så han skulle få mycket uppmärksamhet och gos. För han älskar verkligen att kela och mysa. 

Han är alltid beredd att älska alla människor, alla som klappar honom är hans vänner. Han hälsar alltid på besökande, och får han minsta lilla uppmuntran så hoppar han upp i vederbörandes knä och stannar där.

 

Teddy är alltid lägst i rang oavsett vilka katter han träffar, han försvarar sig aldrig och söker inte aktivt andra katters uppmärksamhet. Han är mer en människo-katt än en katt-katt.

 

Ett av hans största intressen är naturen. Han vill inte gå ut, de gånger vi har gått ut i sele har det varit jätteläskigt. Men han kan sitta i timmar i ett fönster och titta ut, men framför allt är det den inglasade balkongen som gäller.

 

Teddy åkte hem 110621.

Teddy10 maj 220_redigerad-1 Teddy17 april 075_redigerad-1 Teddy2 (2) Teddy2_110417

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen