Meny

Kim

Har åkt hem19 årHankatt

KIM är en svart/vit hankatt född ca augusti 2004.

Han kom till oss från en kattkoloni i Fredhäll i början av 2005. En väldigt trevlig, snäll och charmig kisse som fick ett hem tillsammans med kompisen Ed. Se en videosnutt med dem HÄR.
 
I början av augusti 2005 kom de tillbaka p.g.a. ändrade familjeförhållanden, men fick snabbt ett nytt hem. I mitten av november 2009 returnerades de tyvärr igen. Denna gång p.g.a. att ägaren inte tyckte att han hade råd med det specialfoder de behöver äta för att motverka urinsten. (Fodret är marginellt dyrare än ett foder av bra kvalitet.)

Senaste akuthemmet sa:
Kim och Ed är de kärvänligaste katterna vi har haft under våra snart tre år som akuthem. Båda två är väldigt sociala, pratglada och sitter gärna i knät eller bredvid oss när vi tittar på TV. På grund av tidigare problem med urinsten så äter de specialfoder, men det hindrar dem inte från att stå och tigga mat i köket. De står gärna och piper högt och länge vid fötterna. Båda två har fått in mänskliga rutiner och sover samtidigt och med oss på nätterna, samt är vakna på dagarna. De älskar att vara ute och sola på balkongen och blir alltid lika glada och tacksamma efteråt vilket de visar tydligt på kroppsspråket. Ed visar sin ofta sin tillgivenhet genom att pussa och buffa en i ansiktet, medan Kim är försiktigare men precis lika mysig. De är väldigt beroende av varandra också. Går alltid bredvid varandra, dit den ena går följer den andra. De pratar med varandra genom kurrande ljud, sover tillsammans och gosar man med ena så kommer den andra snabbt springandes för att också få uppmärksamhet. Vill man ha två lugna, mysiga katter som fortfarande har lite lek i sig så är Kim och Ed perfekta!
Kim och Ed åkte till hem nr 3 i juli 2010 men kom tillbaka ännu än gång i början av 2011, den här gången då nya ägaren hade träffat en allergisk kille.

Kim & Ed åkte till hem nr 4 120929 och nu hoppas vi alla att den enda gången vi kommer att se dem igen är på en bild i en solkattshistoria.
Kim (3) Kim Kim_red Kim

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen