Meny

Ceci

Har åkt hem14 årHonkatt

CECI är en svart honkatt född 2010.

 

Hon blev kvarlämnad på en campingplats och matades där av kattvänner en längre tid. Hon hann med att få minst en kull innan katterna fick komma till Katthemmet. (Ungarna finns i ett av våra akuthem och presenteras på hemsidan så småningom.) Här finns en videosnutt med Ceci.

 

Fd akutmatte skriver:

Det går bra med Ceci, hon blir bara mysigare och mysigare. Hon är en riktig spinnmaskin och vill helst vara med mig hela tiden. Från att tidigare legat längst ut på ena kanten i fotändan av sängen sover hon numera bredvid min kudde. Liten märklig känsla ibland när man slår upp ögonen på morgnarna så har man ett litet katthuvud som tittar på en tio cm från ansiktet. 


Hon har också börjat bli lekfull på kvällarna, tidigare var hon inte minsta intresserad av att leka. Hon verkar trivas bra som innekatt, hon är inte det minst intresserad av att sitta och titta ut och är balkongdörren öppen så kan hon gå dit en kort sväng för att titta för att sen gå att lägga sig, så vad som händer utanför hemmets väggar verkar inte intressera henne. Dessutom är hon en väldigt enkel katt, väldigt lugn och sover mycket, men social och gärna med när det händer något och klöser bara på klöspelaren så gör aldrig någon skada på hemmet.

 

I början hade Cecis en ovana, hon bet ganska ofta och hårt men det beteendet har nästan försvunnit. Det är dock bra om den nya ägaren har viss kattvana.


Ceci flyttade till sitt nya hem 2014-12-14

Ceci IMG_2554

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen