Meny

Diana 2

Har åkt hem12 årHonkatt

DIANA 2 är en svartsmoke och vit honkatt född 2010. Hon kom till Katthemmet för omplacering tillsammans med Cleo 3 och Lady 2 pga allergi. Diana fick ett nytt hem men kom tillbaka 10 dagar senare då hon inte gillade katterna i det nya hemmet.

 

Fd ägaren skriver:

Diana är en riktig soffpotatis och vill alltid ligga bredvid och bli klappad, bara hon får ligga i knät eller nära så är hon nöjd. Hon gillar att leka med de andra två katterna och får utlopp för sitt lekbehov med dem. Hon tyr sig till alla människor och är såväl sällskaplig som nyfiken på allt som pågår. Hon leker oftast med Cleo men även med Lady, sover ensam eller med Lady.

 

Diana skulle nog trivas i de flesta familjer, kanske hos pensionärer också, men hon behöver nog en lekkamrat då hon kan leka tafatt ganska vilt tillsammans med sina kattkompisar. De rusar då runt i hela läenheten tills de brottas runt i kullerbyttor innan jakten är igång igen. Diana accepterar det mesta man utsätter henne för utan särskilt mycket till protester, hon slingrar sig knappt.

 

Lady och Diana flyttade till sitt nya hem 2014-07-22

 

 

Diana Diana 2 Diana (4)_red Diana

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen