Meny

Jesse

Har åkt hem8 årHankatt

JESSE är en semilånghårig gråmaskad hankatt född ca oktober 2015. 


Han kom till Katthemmet via Södra Djursjukhuset efter att en privatperson hittat honom medvetslös på en bilväg. De tog honom till sjukhuset som i sin tur hörde av sig till oss. Det visade sig att han hade en mindre blödning i ena ögat och att hans ena hörntand frakturerats. Tanden är nu borttagen och ögat är läkt. Under veterinärbesöken bekräftades det att han är döv eller åtminstone hör väldigt dåligt. 


Fd akutmatte berättar:

Jesse är en silkeslen katt med intensivt blåa ögon och yvig svans. Han älskar att vara med oss vad vi än gör. Går vi ut i köket kommer han med och lägger sig på golvet eller står precis intill oss. Går vi ut på balkongen kommer han efter. Det tog några veckor innan vi förstod att han faktiskt inte hör något, eller väldigt lite. Det började med att jag upptäckte att han älskar när dammsugaren är i gång, springer bredvid och leker med munstycket. Jag var helt chockad, tänkte att det måste vara den första katten i världshistorien som inte är rädd för dammsugaren. Sen märkte vi att han inte kom springandes när vi hällde upp torrfoder i matskålen, och han kom heller aldrig och mötte oss i hallen när vi kom hem. Han är ganska busig, mest väldigt tidigt på morgnarna då han med förkärlek hoppar upp på bord och hyllor och petar ner saker med tassen. Väckarklockan, papper, pennor, ljusstakar för värmeljus osv. Så ett tips är att plocka bort en hel del av prydnadssaker och annat. Han gillar att leka med kattleksaker och bär ofta runt leksakerna i munnen och samlar dem på olika ställen. Jesse är nyfiken, lätt att ha att göra med, orädd för nya människor och låter sig villigt klappas och kelas med.


Han söker nu ett hem med en snäll kattlkompis alt ett hem där människor ofta är hemma. Han vill ha mycket uppmärksamhet och kärlek. 


Jesse flyttade till sitt nya hem 2016-07-17 och fick Leo 4 som kompis.



Jesse (14)_red Jesse (12)_red Jesse (5)_red Jesse (6)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen