Meny

Johan

Har åkt hem13 årHankatt

JOHAN är en bruntigré och vit hankatt född ca 2010. Han kom till Katthemmet tillsammans med bland annat Hjärtat och Lasse 3 (som båda redan fått egna hem) från ett vanvårdshem på Ornö.


När Johan kom till oss upptäckte vi att han haltade rejält på vänster framben. Efter många vändor till veterinären och en lång utredning har vi nu fått klarhet i vad som är på tok. Johan har antagligen varit med om ett trauma som har gjort honom halt. Hältan kommer han gå med hela livet och kommer ev behöva smärtlindring då och då. Framtida ägare får också gärna massera hans ben regelbunden. Förutom hältan så hade Johan extrem tandlossning så nu är alla tänder utom två borttagna. Men varken detta eller hältan stör Johan alls som älskar att busa och gosa. Se filmsnutt här.


Fd akutmatte berättar:

Johan är en harmonisk kärlekstörstande katt som kommer att älska sin matte/husse väldigt mycket. Han vill gärna sova hos dig på natten och även vila hos dig på dagen om du själv tar en tupplur. Johan älskar andra katter och måste ha en 4-benig hjärtevän.I sin iver kan han ge lite kärlekstugg med sina 2 (!) tänder och han är gärna först i köket när man går åt det hållet, matvrak som han är.


Han söker nu ett hem där han får bo med minst en snäll kattkompis då han är väldigt kattkär. 


Johan flyttade, tillsammans med Eyla, till sitt nya hem 2016-07-27.

Johan2_red Johan1_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen