Meny

Maja 5

Har äkt hem15 årHonkatt

MAJA 5 är en svart/vit honkatt född ca 2008. Hon kom till Katthemmet via polisen då hennes ägare blivit vräkt och inte längre kunde ta hand om henne. 


Vi upptäckte snart att Maja lider av tandsjukdomen FORL/TR. De tänder som behövde åtgärdas är nu åtgärdade men Majas nya ägare får be att veterinären kikar på tänderna vid de årliga vaccinationerna. Förutom tänderna har vi även kommit fram till att Maja har foderallergi. Det yttrar sig så att hon slickar bort päls på magen men med rätt foder (Hill's z/d) har det nu blivit bra och pälsen har börjat växa ut. 


Maja är en jättesnäll och social tjej som söker ett hem (utan andra katter) där hon får mycket kärlek och uppmärksamhet. Se filmsnutt här.


Fd akutmatte berättar: 

Maja är en social, kelig och nyfiken dam. Hon tycker om både barn och vuxna och leker gärna. Hon älskar doften av kattmynta och vid läggdags kommer hon och gosar lite innan hon lägger sig vid sidan för att sova. När man är i badrummet vill hon dricka kallt vatten ur kranen. Att bli borstad är en favorit särskilt runt ansiktet. Hennes mysiga personlighet gör henne till en fantastisk katt. Hon passar hos en familj men är också vara det perfekta sällskapet för någon ensamstående.


Maja flyttade till sitt nya hem 2016-07-26.
 

Maja 5_red3 Maja 5 (3)_red Maja 5_red2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen