Meny

Alastor

Har åkt hem7 årHankatt

ALASTOR är en ung svart/vit hankatt född i början av sommaren 2106.


Han hittades i Västerås tillsammans med Eloise och Dorea och ett antal ungkatter när en person började renovera en gammal lada på sin gård. 


Akutmatte skriver:

Alastor kanske ser ut som en vanlig katt i sin svartvita päls, men det är allt annat än en vanlig kille! Den som väljer att adoptera Alastor adopterar 3 kilo bus, gos, galenskap och kärlek. Han är otroligt gosig, klumpig och rolig. Han ska alltid vara med där människorna är, helst i en knasig hög i knäet på någon men om det inte funkar kan han lika gärna slå en kullerbytta på någons huvud. Han är väldigt atletisk men ibland går det nog snabbare i huvudet än i benen så kroppen hinner inte alltid med och det blir väldigt humoristiska gymnastiska övningar av det. Alastor är väldigt lekfull och full av energi. Han har svårt att förstå regler, som att man inte får sno osten på mackan, tugga på blommorna eller dricka vatten och saft ur människornas glas på bordet.


Alastor behöver en, gärna mer än en, kattkompis med lika mycket energi och livslust som han själv. Hans syster Marietta vore en perfekt kompis. Skulle de få komma till samma ställe skulle de vara väldigt lyckliga.

Den som adopterar Alastor får räkna med att nästan alltid ha en katt i knäet i tv-soffan, på ryggen i sängen samt att det med stor sannolikhet kommer vältas blomkrukor och småsaker som ligger framme kommer stjälas. 


Alastor skulle passa vem som helst som är beredd att lägga lite tid på lek och inte irriterar sig på hans hyss. Han bits inte när han leker men kan råka ta i lite hårt med klorna när han jagar tår under täcket. Vi tror att han passar alldeles utmärkt med barn och både barnet och han själv kan med stor sannolikhet få ut mycket av varandra. 

Alastor är katten som kan övertyga vilken kattmotståndare som helst att katter kan vara helt fantastiska och roliga husdjur för både barn och vuxna.


Alastor söker nu ett hem tillsammans med sin kompis Marietta då de trivs så bra tillsammans. 


Kompisarna flyttade till sitt nya hem 2017-01-11






Alastor_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen