Meny

Malva 3

Har åkt hem7 årHonkatt

MALVA 3 (aka Gunilla Vässon från Kattashians) är en brunspotted honkatt född våren 2016.


Hon kom till Katthemmet för omplacering tillsammans med sin syster Eve. En kattvän hade hittat tjejerna när de var mindre och tagit hand om dem men insåg sen att hon inte hade möjlighet att ta hand om dem i längden.


Fd akutmatte skriver:

När Eve och Malva kom till mig var de väldigt skygga och försiktiga. Eve tillbringade den första veckan längst in i hörnet under min säng. Sent på kvällen kunde hon smyga sig fram och sitta och titta ett litet ögonblick, sen in under igen. Malva var lite modigare och smög runt och nosade på det nya boendet. Hon lät sig klappas och klias efter ett par dagar. Men när Eve efter ca två veckor bestämde sig för att stället verkade ok blev hon desto sällskapligare. Hon började hoppa upp i knät och ville gärna bli kliad medan Malva inte sitter i knät men gärna bredvid. 


På morgnarna kom de in i sovrummet och tittade uppfordrade och talade om att det var dags för frukost. Båda älskar att leka med små råttor som man ska kasta iväg så de kan jaga och Malva är särskilt förtjust i att leka med tunna snören som man gärna ska dra runt på golvet så hon kan jaga. 


Malva och Eve är bästa kompisar och vill gärna flytta tillsammans.


Tjejerna flyttade till sitt nya hem 2017-07-18.

Malva (3)_red Malva (2)_red Eve och Malva

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen