Meny

Marietta

Har åkt hem7 årHonkatt

MARIETTA är en ung svartsköldpadda och vit honkatt född i början av sommaren 2016. 


Hon hittades i Västerås tillsammans med Eloise och Dorea och ett antal ungkatter när en person började renovera en gammal lada på sin gård.


Akutmatte skriver: 

Marietta är en vacker sköldpadda med mycket energi. Hon kan verka lite blyg men är ändå väldigt nyfiken. Hon tycker mycket om att gosa men ber inte om det själv. Går man däremot fram till henne när hon ligger och slöar någonstans är hon inte sen att tacka ja till mycket klappar och kel. Hon är inte överförtjust över att bli buren men accepterar det med lite sprattel. Hon ligger gärna i sängen med sina människor men då lite vid sidan av och hoppar ner om man rör sig för mycket. Marietta är precis som sin bror Alastor full av energi och bus och otroligt atletisk. Hon kan hoppa flera meter högt och har inga problem att fånga leksaker i luften. Marietta behöver också en kattkompis och skulle gärna flytta till samma ställe som sin bror Alastor, de är väldigt tighta och passar varandra perfekt i energinivå och leksätt. 


Hon passar med stor sannolikhet också med barn även om hon har lite restriktioner. Till en början tycker hon säkert barn är lite läskiga tills hon förstår att de är perfekta lekkamrater. Hon har aldrig bitit och använder sällan klorna. Det har hänt någon gång att hon försökt fånga en vickande tå vid soffkanten men när hon förstår att det är en del av en människa blir hon lite generad och springer iväg.


Marietta söker nu ett hem tillsammans med sin kompis Alastor då de trivs så bra tillsammans. 


Kompisarna flyttade till sitt nya hem 2017-01-11





Marietta (1)_red Marietta (2)_red Marietta

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen