Meny

Carvell

Har åkt hem9 årHankatt

CARVELL är en cremetabby och vit hankatt född 2015.


Han kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Chevalier via Musses vänner i Uppsala dit de kom från en gård där katterna bara blev fler och fler och ägarna behövde hjälp att omplacera dem.


Fd akutmatte skriver:

Carvell är väldigt lekfull och älskar att busa. Han letar alltid nya saker att leka med eller platser att krypa in och utforska. Står ett skåp öppet är han gärna där och kikar vad han kan hitta. Han gosar och sover gärna med kompisen Chevalier på täcket i sängen, men favoritplatsen är att krypa in under täcket och mysa.


Han är lite avvaktande och försiktig och tycker absolut inte om nya människor, då gömmer han sig under täcket eller på ett skåp tills de gått hem. Han är känslig för plötsliga ljud och rörelser och gömmer sig alltid när köksfläkten sätts igång. Han har mycket stöd från kompisen Chevalier och hänger gärna på honom när det är dags att kela eller hälsa mig välkommen hem i hallen. Han gör likadant som Chevalier och vågar mycket mer när han står bredvid.


Carvell behöver få nosa lite på en innan han vill kela och man får klia honom. Han gillar att bli kliad i nacken och på ryggen, men är alltid lite på sin vakt. Kan ibland, om han tycker det är väldigt gosigt, nafsa lite. 


 Carvell och Chevalier söker nu ett lugnt hem tillsammans.

Kompisarna flyttade till sitt nya hem 2018-01-21. 

Carvell (9)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen