Meny

Nicklas

Har åkt hem7 årHankatt

NICKLAS är en svart hankatt född våren 2017.


Han kom till Katthemmet tillsammans med ett antal andra katter, bl a Norman, från en liten koloni i Nykvarn.


Fd akutmatte skriver:

Nicklas har gjort otroliga framsteg under sin tid i akuthemmet. I början var han avvaktande men bara efter några dagar så vågade han sig fram och kunde inte motstå att leka med fjädervippan eller få god mat. 


Idag är han en väldigt tillgiven katt och är gärna med där du är. Han älskar att leka och får ofta lekfnatt på kvällen. Men trots sin unga ålder och passion för lek så är han väldigt kelig och uppskattar när man klappar honom när som helst. Han är också väldigt duktig på att visa när han vill ha mat genom att ställa sig vid matskålen och stirra på dig eller springer efter dig och stryker sig överallt för att få din uppmärksamhet och sen springa till matskålen igen. 


Han är inte blyg för andra människor utan bryr sig inte så mycket, han är ju ändå med överallt där man är. Han gillar även att komma och hälsa när man kommer hem och har även haft en bra kontakt med våran besökande chihuahua varje helg. 


Nicklas och Norman tyr sig väldigt mycket till varandra och ligger ofta och myser och spinner tillsammans. Jag tror också att Nicklas är bra för Normans utveckling i och med att dom gillar varandra så pass mycket.

Nicklas & Norman åkte till sitt nya hem 180226.






Nicklas (3)_red Nicklas (4)_red Nicklas (10)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen