Meny

Emilina

Har åkt hem11 årHonkatt

EMILINA är en grå honkatt född ca 2012. 


Hon kom till Katthemmet från ett vanvårdshem i Enköping. Emilina har lite förhöjda njurvärden så därför äter hon njurfoder.


Fd akutmatte berättar

Emilina är en rolig liten dam med många charmiga egenheter. Hon har länge hållit sig borta från människor så det är såklart en lång väg för henne att vänja sig vid att släppa in oss. Hon har kommit en bit på den vägen men det kan behövas lite extra jobb för att nå hela vägen fram och för att hon ska vara redo för fysisk kontakt.

Mat är största motivationen. Hon kommer fram och tar mat från handen. Och hon sitter gärna och väntar uppfordrande på att den ska serveras när det börjar bli dags.


Det märktes att Emilina njöt av att ha ett hem att bo i och hon hittade olika favorit-sovplatser under olika perioder och i olika steg. Det började med lång bit in under sängen men slutade med på en filt på sidobordet bredvid soffan, eller absoluta favoriten på min säng – så pass att hon ibland inte ville flytta på sig när jag skulle gå och lägga mig.


Hon kan leka med sig själv och grejer hon hittar på golvet när det är lugnt men hon har ännu inte velat interagera med mig när det kommer till lek.


Emilina åkte hem 200527.

Emilina (5)_red Emilina (6)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen