Meny

Ezra

Har åkt hem6 årHankatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Artyon.


EZRA är en bruntigré hankatt född ca 2014. 


Han kom till Katthemmet tillsammans med ett antal andra katter (bland andra Artyon) från en gård utanför Västerås då katterna blivit för många där och inte alls mådde bra. 


Akutmatte berättar

Ezra är idag en kelsjuk, matglad och modig kille, men han är på sin vakt och redo att dra om han får för sig att han måste. Han älskar att kela och tar initiativ till kel så fort jag är i badrummet. Att bli klappad på magen är en favorit! 

Tillsammans med min katt Rico kan det gå vilt till. De turas om att inbjuda till lekar som kattbrottning, kullerbytt-duell eller hederligt cat-race genom hela lägenheten. Givetvis leker han också med Artyon då och då. 

Ezras kärlek till mat gör att han försöker väcka på morgonen genom att trampa runt i sängen och göra sig till. När detta inte lyckas så ändrar han strategi. Eller om han tröttnar på min tröghet, och försöker hitta på bus på mitt nattduksbord. Sedan han kom till mig har han förändrats från en katt man inte såg skymten av till en framfusig katt som till och med kan hoppa upp i soffan självmant för att kelas. Om än för en kort stund, allt sker på hans villkor.


Ezra opererade bort en tumör på överläppen för drygt sex månader sedan. Veterinären rekommenderade att vi väntade sex månader innan vi gjorde honom bokningsbar för att se om den skulle komma tillbaka. Men det har den inte gjort än så länge. Man kan dock inte räkna honom fullt cancerfri förrän om 1,5 år. Tumören var inte av en sådan sort som sprider sig i kroppen tack och lov. 


Ezra åkte hem tillsammans med Artyon 200221..
Ezra (15)_red Ezra (14)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen