Meny

Nidra

Har åkt hem7 årHonkatt

NIDRA är en bruntigré och vit honkatt född ca 2013.


Hon kom till Katthemmet efter det att vi fick larm från en bilverkstad om en mammakatt som bodde med sina ungar i en jordhåla mellan Harpsundsvägen och tunnelbanespåret. Först skulle ungarna vara tre - fyra stycken men det visade sig att det var hela sex fina ungar. Hela familjen fick flytta till ett av våra akuthem där ungarna snabbt blev trygga och fick egna hem. 


Så småningom fick även Nidra ett hem i januari 2017 men kom fort tillbaka då hon inte trivdes och visade det genom att inte sköta lådan. Hon flyttade till hem nr 2 i mars 2017 men i juli 2020 kom hon tillbaka då det inte fungerade i hemmet. 


Hon trivdes inte i sitt andra hem och visade det åter med att inte sköta lådan. Då hade hon fått gå ute, men hon fungerade inte med grannskapets katter och hundar. Familjen hade då omplacerat henne till vänner vars katt behövde en kompis, Nidra gillade dock inte flytten och var inte intresserad av den andra katten och misskötte lådan igen. 


Nidra har skadat sig under sina äventyr ute och slitit loss flera klor på baktassarna så hon bör inte få gå ut själv mer.

Hon skulle eventuellt nöja sig med en stor innätad altan eller balkong där hon får sniffa frisk luft och titta på fåglarna. Här har hon skött sig exemplariskt och dessutom har hon varit väldigt tålmodig med oss när vi vårdat och medicinerat henne. Nidra är en alldeles underbar och gosig liten tjej och vi önskar att hon äntligen skall hitta rätt hem.


Nidra åkte hem 200817.


Nidra (3)_red Nidra (2)_red Nidra_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen