Meny

Ossa

Har åkt hem4 årHonkatt

OBS! Skall flytta tillsammans med Ayachi.


OSSA är en svart/vit honkatt född ca 2016.


Hon kom till Katthemmet för omplacering med ett stort antal katter, bl a Ayachi, från ett vanvårdshem i Skinnskatteberg genom samarbete med Länsstyrelsen i Västmanland.


Fd akutmatte skriver:

När Ossa först kom till oss var hon försiktig och det tog ett tag innan hon började lita på oss. Efter några veckor blev hon mer och mer bekväm med att ta plats. Hon lägger sig gärna på ryggstödet till soffan eller på en stol i samma rum när man tittar på TV eller sitter och läser. Hon leker gärna både med oss och med Ayachi – även om hon ibland låtsas att hon är lite för vuxen för sådant. Hon är lojal och beskyddande mot Ayachi, och förutom att leka ibland så gosar de båda mycket, och sover nästan alltid tillsammans. Ossa är tydlig med var hennes gränser går när det gäller oss människor – även om gränserna luckras upp betydligt när människan i fråga har mat.


Ossa tycker om sin mat, och det har blivit en vana att sitta bredvid sängen när vi vaknar på morgonen för att se till att vi inte glömmer bort frukosten. Vi tror att hon kommer trivas bra med någon som låter henne ta saker i sin egen takt.  


Ossa åkte hem tillsammans med Ayachi 201119.

Ossa (3)_red Ossa_red OssaAyashi

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen