Meny

Aferdite

Har åkt hem1 årHonkatt

AFERDITE är en gråtigré honkatt född ca maj 2020. 


Hon kom till Katthemmet som kattunge efter att hon hittats vid Skärmarbrinks tunnelbanestation. 


Hon hade mycket inflammerade ögon och det har tagit lång till att komma till botten med vad problemet är. Men nu vet vi att Afterdite har torra ögon och måste därför få en ögonsalva dagligen som stimulerar tårproduktionen. Om hon inte får salvan kommer inflammationerna tillbaka, men så länge salvan ges mår ögonen bra.


Fd akutmatte berättar

Aferdite är en nyfiken liten buse med massor av energi. När hon inte sover så leker hon, med vad helst hon fattat tycke för. Aferdite älskar att leka, och vi leker med henne varje dag för att hon inte ska känna sig understimulerad och bli stirrig, men framförallt för att det är kul. Om hon vill, kryper hon upp i knät och så får man klappa, men när hon är på äventyr i lägenheten vill hon absolut inte bli störd av en massa mys och klapp, sånt har hon ju inte tid med. Aferdite vill alltid vara med, att vara ensam är inte hennes grej. Hon följer glatt efter en varsomhelst i lägenheten, och hälsar på alla gäster med en sniff eller två. Får man äran att bli Aferdites för-alltid-hem så får man ett fantastiskt litet energiknippe till kompanjon.


Afterdite söker ett hem där det händer mycket och där hon får mycket uppmärksamhet, utrymme och stimulans. Hon kan inte vara ensam hemma långa dagar. Hon vill inte bo med andra katter, men kattvana hundar går bra. 


Aferdite åkte hem 210527.

Aferdite (21)_red Aferdite (27)_red Aferdite (16)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen