Meny

Boe

Har åkt hem5 årHankatt

BOE är en svart hankatt född ca 2015.


Han kom till Katthemmet från ett vanvårdshem tillsammans med bland andra Brody, Balint och Brahim tack vare vårt samarbete med Länsstyrelsen i Västmanland. 


Fd akutmatte berättar

Boe är en mysig katt som lever upp till myten om att katter sover hela dagarna. I början gömde han sig under sängen eller till och med i sin kattlåda för att slippa vara i samma rum som mig. Det tog ett tag innan han började våga sig fram för att ens äta när jag var hemma.

Nu kommer han fram så fort jag kliver upp på morgonen, då kommer han jamande och visar mig att hans matskål är tom. Sen går han gärna tillbaka till sin sovplats under sängen. Han har blivit riktigt pratglad när han väl började känna sig lite trygg. 


Än så länge är det här med klappar läskigt om det inte är blötmat inblandat. Han väntar inte på att all mat skall vara upplagd utan trycker huvudet mot min hand för att komma åt maten och då kan man klia honom lite försiktigt bakom örat. Han vågar även äta blötmat från mina fingrar. Om man fortsätter med detta kommer han förstå mer och mer att människor är snälla. Men det har tagit nästan tre månader att komma hit och han kommer behöva mycket kärlek och tålamod för att bli en trygg kisse.


Boe söker ett lugnt hem utan små barn. 


Boe åkte hem 2021-04-24. 

Boe_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen