Meny

Brody

Har åkt hem4 årHankatt

BRODY är en grå hankatt född ca 2017.


Han kom till Katthemmet från ett vanvårdshem tillsammans med bland andra Balint och Brahim tack vare vårat samarbete med Länsstyrelsen i Västmanland.


När Brody först kom till oss var han skadad, troligtvis efter ett slagsmål med en annan katt, och han hade en stor varböld bakom ena örat som spruckit. Men omvårdad har det läkt fint men det har varit en jobbig tid för Brody.


Brodys skyggisfadder berättar

Brody är en osäker och nervös kille som från början låg och gömde sig i en igloo och sa till oss människor att hålla avstånd genom en hel del fräsningar. Ibland kom även en tass farande. Men han har börjat landa på Katthemmet. Fräsningarna har minskat och ibland verkar det som att han fräser mest av gammal vana.

 

Brody är en svårflörtad kille så man behöver vinna hans förtroende innan han visar hur nyfiken och lekfull han är. Han har även visat sig älska huvud- och nackmassage med pensel, händer är fortfarande läskigt. Han tycker om att leka med spön av olika slag men kan vara lite hårdhänt. På sista tiden har han även visat ett nyfiket intresse för vad som händer utanför rummet och då suttit avslappnad vid dörren och kikat ut när andra katter levt om i korridoren. 


Brody åkte hem 210331.

Brody (13)_red Brody (10)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen