Meny

Calypso

Har åkt hem9 årHonkatt

CALYPSO är en svartspotted Bengalhona född 111107.


Hon kom till Katthemmet för omplacering då hon inte trivdes i hemmet som hon fick det dela med en annan katt, Calypso vill vara ensam om all uppmärksamhet.


Hennes fd matte har skrivit:

Calypso är katten som alltid möter en vid dörren när man kommer hem, man hör henne redan när hon fattat att man står utanför dörren. Man är alltid välkomnad hem av henne, och inte för att hon vill ha mat, utan för att det är trevligt att hennes människa är hemma.


Behovet och intresset av höjder är stort, hon vill vara högst i alla rummen. Finns inte en tilltänkt specifik plats för henne tar hon sig en, kan vara att sitta på dörren, i köksskåpet (där hon haft en egen liggplats), på hatthyllan eller utfällbart torkställ på väggen.


Calypso vill inte gärna bli fasthållen  men kelar gärna. Gos är mysigt och hon ligger gärna på en själv, på mage, bröstkorg, ben eller vid fötterna. Hon ligger gärna och myser under täcket eller filt. Värmen är uppskattad och hon hänger gärna vid elementet, sitter, ligger framför eller i elementsäng.


Calypso är inte redo för ett lugnt pensionärsliv, det ska vara aktivitet och hon vill att hennes människa interagerar i lek som apport eller att hon får springa och hoppa efter kattspö. 


Hon är nyfiken på vuxna hemma i trygg miljö men småbarn har inte varit någon hit när sådana varit på besökt.


Så Calypso söker nu ett permanent hem utan småbarn där hon får stå i centrum för uppmärksamheten. En inglasad balkong eller en innätad altan skulle uppskattas så hon kan hålla koll på omgivningen.


Calypso flyttade till sitt nya hem 2021-02-27. 

Calypso (3)_red Calypso (3)_red Calypso (4)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen