Meny

Gani

Har åkt hem2 årHankatt

GANI är en gråtigré hankatt född ca 2019. 


Han kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Gillis från en liten koloni på Gålö där de levt hemlösa. 


Fd akutmatte berättar

När Gani först kom till mig var han väldigt rädd och orolig och fräste, och jag fick inte närma mig honom. Han har gjort en otrolig resa under de 4 månader han varit här och det är fantastiskt att se hur han blommat ut och blivit en tryggare katt. När han väl förstod att det var ganska härligt med gos så har han inte fått nog, närmar jag mig soffan så vet han vad som väntar och han är snabbt på plats.


Gani älskar att leka, både själv och med mig, bollar, vippor och den stackars låtsasmusen är favoriterna. Han sitter gärna i fönstret och tittar på fåglar och andra djur. Han gillar fortfarande inte snabba rörelser med sedan en tid tillbaka jamar han mer än han fräser. Gani vill ha mycket uppmärksamhet och utrymme, han behöver sysselsättas och vill inte vara själv för länge. Han har en bit kvar men han har till och med hoppat upp i mitt knä för att mysa ett par gånger om och börjat sova i sängen. Med tid, tålamod och mycket uppmärksamhet så kommer ni få en helt underbar katt.


Gani är missnöjd över att ha flyttat till Katthemmet och visar inte sin sociala sida just nu. Hans framtida hem får vinna hans förtroende på samma sätt som hans akutmatte gjorde. 


Gani åkte hem 210615.

Gani (1)_red Gani (3)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen