Meny

Sezzanna

Har åkt hem13 årHonkatt

SEZZANNA är en svart/vit semilånghårig honkatt född 2007.


Hon och syskonen hade dumpats i en transportbur våren 2008, enligt medföljande lapp är de födda den 19 december 2007. Sezzanna fick snabbt ett hem dit hon åkte i maj 2008, men hon returnerades i början av april 2009 då hon bajsade på olämpliga ställen. Hon fick åter ett hem i april 2010 men kom tillbaka till oss igen i augusti 2019 då hennes matte inte längre hade möjlighet att ta hand om henne. Hon fick ännu ett hem i mars 2019 men kom tillbaka bara någon vecka senare då hon inte skötte lådan.


Fd akutmatte berättar
Sezzanna är en mycket pratglad, busig och mysig katt. Även om hon fortfarande är lite försiktig av sig så kan hon inte få nog av gos, speciellt på morgonen efter frukost då hon står och trampar på en med alla tassar och spinner högt. Trots att hon snart är 12 år så älskar hon att busa, hon tycker bäst om att springa och hoppa efter ett snöre med en prasselboll på slutet. Allt som prasslar är jätteroligt.


Sezzanna är lite avvaktande med folk hon inte känner och gömmer sig helst under sängen vid besök, men kommer snabbt ut igen så fort kusten är klar. Med dom hon känner är hon sällskaplig och ska alltid ligga bredvid i soffan och sova hos en under nätterna. När man kommer hem möts man oftast av henne vid dörren och mycket prat. Med tid och tålamod kommer Sezzanna mer och mer ut ur sitt skal och visar sitt riktiga jag.


Sezzanna vill vara ensamkatt. Hon är känslig för förändringar och när hon blir stressad missköter hon lådan, så fort hon känner sig bekväm sköter hon den dock utmärkt. Hon måste få börja med att bo på en mindre yta i hemmet och successivt få tillgång till resten av hemmet. Följer man den här modellen så kommer allt säkerligen gå jättebra. 


Här och här kan du se två videosnuttar på Sezzanna från när hon bodde i sitt akuthem.


Sezzanna skulle alltså behöva ett hem där någon är hemma mer eller mindre på heltid. Hon klarar av att var själv i 3-4 timmar men blir det längre än så protesterar hon genom att bajsa utanför lådan. 


Sezzanna blev pensionerad 210218..

Sezzanna (1)_red Sezanna_red Sezzanna (1)_red Sezzanna2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen