Meny

Stoke

Har åkt hem8 årHankatt

STOKE är en svart/vit hankatt född ca 2013. 


Han kom till Katthemmet för omplacering från ett vanvårdshem utanför Västerås tillsammans med flera andra katter, bland andra Paz, Toro och Qin.


Fd akutmatte berättar

Stoke är den mest kärleksfulla katten man kan tänka sig. Han pratar mycket och vill alltid vara med. Han är superstabil när det gäller inredning, varken gardiner, blommor eller julgran med äkta julkulor är nåt som intresserar honom. Han har varit lättmedicinerad och eventuella örondroppar tas emot utan problem. Han vill komma till ett hem där han får vara ensamkatt och där han får mycket sällskap. 


Stoke har hypertyreos och medicineras för det, morgon och kväll, och det har gjort att hans blodvärde normaliserats. Utöver det har han TR/FORL och tandlossning, tänderna är klara för nu men man får be en kunnig veterinär kika på tänderna vid de årliga vaccinationerna. Ev. kommer han behöva dra fler tänder senare i livet. Han hade också öronskabb när han kom till oss som lett till en inflammation i öronen. De är bra idag men ev. kommer han behöva få kortisondroppar vid behov i framtiden. 


Stoke åkte hem 2021-04-23. 

Stoke_red Stoke (6)_red Stoke (5)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen