Meny

Algol

Har åkt hem2 årHankatt

ALGOL är en grå hankatt född ca aug 2021.


Han kom till Katthemmet tillsammans med många andra katter, bland andra Wey, Navi och Durre, från ett stall i Vagnhärad där de förökat sig okontrollerat och inte tagits om hand. Algol och Wey fick ett hem i augusti 2022 men kom tillbaka drygt en månad senare pga allergi. Killarna fick åter ett hem i oktober 2022 men Algol kom tillbaka till oss i mars 2023 då han misskötte lådan då och då.


Fd husse berättar

Algol är en busig och social kille, när han kom till oss var han väldigt blyg och gömde sig under soffan. Nu så vill han vara med överallt där vi är, älskar att busa och leka och är ett riktigt godismonster. Han vill inte bli klappad riktigt än men kommer gärna fram och nosar på en, kan äta mat ur handen. Algol älskar att sitta ute på balkongen och titta ut på allt liv som försiggår där ute, han har utvecklats så mycket sedan vi tog emot honom från Katthemmet. En favorit är att ligga på ställen högt upp.


Algol söker ett hem där han får sällskap av en snäll kattkompis och där hans människor är villiga att jobba med honom för att få honom fullt ut trygg. Det gäller att man är medveten om att han tidigare misskött lådan och att man är villig att hjälpa honom med detta. Här på Katthemmet sköter han den fläckfritt. 


Algol flyttade till sitt nya hem 2023-05-21

Algol (6)_red Algol (4)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen