Meny

Carl 2

Har åkt hem6 årHankatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Hjalmar.


CARL 2 är en svart/vit hankatt född ca 2018.


Han kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Hjalmar 2 och Axel 2 via Djurens vänner i Värnamo. Till dem kom de efter att ha levt hemlösa i en koloni i Maramö.


Akutmatte berättar

Hjalmar och Carl är två riktiga glädjespridare! Båda killarna anpassade sig supersnabbt när de kom hem till mig, och ville direkt ut och utforska vart de hamnat, och jag tror inte att det finns en vrå i hela hemmet där de ej har varit.

Calle är lite lugnare och blygare av de två, men följer alltid efter Hjalle och får på så vis pepp att upptäcka mer och bli mer modig. Han är väldigt matmotiverad och ser alltid till att frukost och middag blir serverat i tid, och han äter gärna ur handen om man har något gott. Det går också att klappa när han äter. Calle är lite lugnare och tycker om att mysa, och han ropar ofta på Hjalle när han tycker att han är för långt borta. Det är nog bara en tidsfråga innan han inser hur mysigt det är att gosa med människor också!

Killarna är superfina ihop och leker, busar och myser konstant tillsammans. De är otroligt snälla, och går snällt iväg när de tröttnat på gos eller vill vara ifred. 
Tror absolut att de kan funka med barn, så länge de har någonstans att hoppa undan när de vill vara ifred. De är ibland vaksamma på plötsliga ljud, men de vänjer sig snabbt. 


Calle och Hjalle åkte hem 221124.

Carl_red Carl_red1 Carl och Hjalmar (9) (2) Carl och Hjalmar (7) (2)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen