Meny

Grim

Har åkt hem7 årHankatt

GRIM är en svart hankatt född ca 2015. 


Han kom till Katthemmet tillsammans med flera andra katter, bland andra Borghild, från ett dödsbo i Sala via Länsstyrelsen i Västmanland. 


Fd akutmatte berättar

Grim är nog en av de mest intressanta akutkatterna jag haft på mina 15 år. Jag får känslan att han verkligen vill bli en människokatt, och att han kämpar på för att komma över rädslan.

Han hade en lång startsträcka. Den första månaden hos mig låg bara tyst och rädd i iglon medan jag satt utanför och pratade med honom. När han började lita på mig och vi förstod varandras språk tillät han klappar, i tysthet. Sedan började han spinna, snarka, jama, slappna av och uppskatta klappar, samtidigt som han sa ifrån med både tass och tugg när han tyckte att det var slutkelat. Han kom ut mer på dagarna, jamade när han ville ha mat, sov i sängen och började leka med bollar och vippor.

Efter 3,5 månader hos mig tar han fortfarande stora kliv i utvecklingen. Han älskar att ligga på rygg och rullar oftast ner från det han ligger på. Han är fortfarande harig och fräser och blir rädd när man rör sig för fort eller om han blir överraskad av att min hand. 

Grim är en riktig pärla som bör flytta till någon som har tid att förstå hans personlighet.


Vi tror att Grim skulle må bäst som ensamkatt i sitt nya hem.


Grim åkte hem 220414.

Grim (3)_red Grim (2)_red grim mars_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen