Meny

Hjalmar 2

Har åkt hem6 årHankatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Carl.


HJALMAR 2 är en svart/vit hankatt född ca 2017.


Han kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Axel 2 och Carl 2 via Djurens vänner i Värnamo. Till dem kom de efter att ha levt hemlösa i en koloni i Maramö. 


Akutmatte berättar

Hjalmar och Carl är två riktiga glädjespridare! Båda killarna anpassade sig supersnabbt när de kom hem till mig, och ville direkt ut och utforska vart de hamnat, och jag tror inte att det finns en vrå i hela hemmet där de ej har varit. 


Hjalle är otroligt framåt och nyfiken. Han är en aktivt katt som alltid ska vara med, upptäcker konstant och är alltid sugen på lek. Han älskar att leka med fjädervippor, bollar och spana ut genom fönstret. Han börjar gilla att bli klappad och vill gärna vara i närheten. 


Killarna är superfina ihop och leker, busar och myser konstant tillsammans. De är otroligt snälla, och går snällt iväg när de tröttnat på gos eller vill vara ifred. 
Tror absolut att de kan funka med barn, så länge de har någonstans att hoppa undan när de vill vara ifred. De är ibland vaksamma på plötsliga ljud, men de vänjer sig snabbt. 


Calle och Hjalle åkte hem 221124.

Hjalmar (2)_red Hjalmar (4)_red Carl och Hjalmar (4) (2)_red Carl och Hjalmar (7) (2)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen