Meny

Jarund

Har åkt hem11 månHankatt

JARUND är en svart hankatt född ca juli 2021.


Han kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Fastvi, Frideborg och Djärv från ett dödsbo i Sala via Länsstyrelsen i Västmanland. 


Fd akutmatte berättar

Det tog några veckor med tålamod innan jag fick närma mig Jarund på hans villkor. Jag började att klappa med pensel och leka med vippor. Eller att bara sitta inne i rummet så han blev van att se och höra mig. När han sen ”tinade” växte förtroendet och kärleken mellan oss varje dag.
När jag öppnade dörren på morgonen till hans kattrum var det en fröjd att möta söta, gosiga Jarund. Han svansade och snurrade runt mig, visade bara glädje över att jag kom.
Vi lekte tittut i lektunneln, första gången var han väldigt skeptisk mot tunneln men sen var det full fart. Han älskade pingisbollar och en lite långhårig fjädervippa. När han sen blev trygg i rummet fick han vara ute i hela huset, dörren till kattrummet var alltid öppen som en trygg reträtt.
Han gillade att leka med prydnaderna som jag hängt i påskriset, han apporterade små saker som jag inte ens visste jag hade. Att få hans förtroende när jag till slut fick lyfta honom och pussa på honom var min lycka gjord.


Som alla våra ungkatter måste Jarund ha en snäll och social kattkompis på max fem år att umgås med i sitt nya hem. 


Jarund och Burrata åkte hem 220513.

Jarund (6)_red Jarund (1)_red Jarund (4)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen