Meny

Kammi

Har åkt hem5 årHonkatt

KAMMI är en bruntigré honkatt född ca 2018. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med många andra katter (bland andra Kaya och Kamin) från ett vanvårdshem i Knivsta där kattsituationen spårat ur.


Fd akutmatte berättar

Kammi har allt man kan önska sig av en katt. Hon är lekfull och busig, älskar att rejsa runt med hårsnoddar, bollar och sin favorit - en skinntofs. Hon älskar lika mycket att gosa och vara nära. Ligga tätt intill i sängen, eller på magen. Om man inter ägnar henne den uppmärksamhet hon vill ha så kommer en liten tass som påminnelse. Hon är också otroligt snäll, hon använder aldrig klor eller tänder. När hon blir alltför exalterad springer hon därifrån.
När jag har jobbat hemifrån har det varit rätt kämpigt att ha tangentbordet i fred - hon vill ju så gärna vara nära. 
Kammi pratar mycket också och sitter i fönstret och tjattrar på fåglarna utanför, påkallar uppmärksamhet när hon vill leka och tackar för maten. Det enda hon inte gillar är att bli buren eller fasthållen, den tilliten kommer nog med tiden.
Hon har varit väldigt tillgiven från första stund, men lite försiktig och avvaktande den första tiden. Men hon är nyfiken och eftersom hon gillar gos och lek så har det vunnit över den försiktiga sidan.

Kammi söker nu ett hem där hon får mycket sällskap och där hon får sällskap av en snäll kattkompis. 


Kammi flyttade till sitt nya hem 2022-03-19. 

Kammi (2)_red Kammi (1)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen