Meny

Samira

Har åkt hem2 årHonkatt

OBS! Skall flytta tillsammans med Satu.


SAMIRA är en ung bruntigré semilånghårig honkatt född i juli 2021.


Hon kom till Katthemmet tillsammans med sin mamma Santina och syskon Satu, Sonny och Sammy efter att ha levt hemlös på Stallarholmen. Systrarna var lite blyga och försiktiga när de kom till Katthemmet så de har bott i ett av våra akuthem några månader men nu är de redo för ett permanent hem.


Akuthemmet skriver:

Det är svårt att tro att det är samma tjejer som kom till oss i slutet av november. I början slog de läger bakom tvättmaskinen och kom bara fram på nätterna när vi låg och sov. De blev snabbt mer nyfikna och nu är de framme med oss nästan hela tiden och myser gärna. De gillar att vara med varandra, de leker, myser, sover och äter ihop.


Samira vill mysa väldigt ofta och kommer till en när man sitter i soffan, hon gillar att lägga sig på ens bröst och vara nära. Hon är väldigt trygg med att ligga i famnen och somnar ofta och ligger och sover så i timmar. Hon är lite försiktig av sig i nya situationer men hakar oftast på Satu. Även Samira gillar att komma och lägga sig i sängen på nätterna och lägger sig ofta högt upp nära huvudet.


Samira och Satu åkte hem 220221.

Samira3_red Samira1_red SatuSamira

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen