Meny

Shayna

Har åkt hem8 årHonkatt

SHAYNA är en gråsköldpadda och vit honkatt född ca 2015.


Hon kom till Katthemmet tillsammans med Vision och Nebula via Musses vänner i Uppsala. Till dem kom de efter att de bosatt sig vid en privatpersons hus utanför Tärnsjö. Shayna var dräktig när hon kom till oss och födde Kilamu i ett av våra akuthem.


Det visade sig att Shaynas tandstatus var mycket dålig och pga. stomatit fick hon dra ut alla sina tänder. Idag står hon utan mediciner och det fungerar för Shayna och hennes mun.


Fd akutmatte berättar

När Shayna kom till mig var hon i ganska dåligt skick, framför allt hade hon väldigt ont i munnen. Det gjorde att hon var väldigt avvaktande och jag trodde först att hon var en skygg katt. Sakta men säkert, vartefter de onda tänderna försvann, och munnen började läka, visade det sig att hon i grunden var tam.  
Aptiten ökade, hon började leka på nätterna (älskar bollar) och så småningom började hon även uppskatta gos. Hon hoppade snabbt upp i soffan till mig och låg gärna en stund i mitt knä ibland. 
Shayna verkar vara dålig på att dricka. Hon fick rejält med blötmat, så det var aldrig ett problem, men bra att veta att man måste ha koll på att hon får i sig vätska. 
Hon har aldrig visat intresse för min katt (som hon kunde se genom fönster, de träffades inte). Människor hon inte kände var lite läskiga, men det kan nog ge sig med tiden. 
Shayna är en bedårande, pytteliten, dam med en stor personlighet. Hon kommer att bli ett fantastiskt sällskap för någon som ger henne mycket kärlek och uppmärksamhet. 


Shayna åkte hem 220324.

Shayna (4)_red1 Shayna (1)_red Shayna (3)_red Shayna (1)_red1

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen