Meny

Ini

Har åkt hem5 årHonkatt

INI är en bruntabby honkatt född ca 2018.


Hon kom till Katthemmet med sina kattungar Gaby, Ayesha och Nico efter att de gått hemlösa på Ingarö. Hon visade sig vara dräktig ännu en gång då hon kom till oss och i ett akuthem födde hon Taygete, Alkyone, Åskan och Merope.


Fd akutmatte berättar

Ini är en underbar katt, hon är lekfull och kommer bli en väldigt mysig kompis, lite avvaktande i början men när hon känner sig trygg och får sin mat så är hon urgosig. Just maten är en stor sak för Ini, hon var nästan fixerad vid mat i början, men det lugnade ner sig när hon såg att det fanns mat och att blötmaten kom varje dag. Men om du vill äta räkor i lugn och ro så får du stänga in dig i köket.
Ini är också väldigt lekfull, hon leker gärna med snöre från pinnar och vissa leksaker som innehåller mynta, inte alla, man får prova sig fram. Hon är också väldigt fascinerad av vatten, hon kunde sitta i mitt badkar efter att jag duschat och studera pölarna. Den som adopterar Ini kommer få en jättefin kompis, hon är mycket älskvärd.


Ini vill komma till ett hem utan småbarn och där hon kan få vara ensamkatt och få all den kärlek och uppmärksamhet som hon behöver. Och inte en allt för liten lägenhet då hon gillar att utforska och busa runt.


Ini flyttade till sitt nya hem 2023-10-22. 

Ini (2)_red Ini_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen