Meny

Owen

Har åkt hem6 månHankatt

OWEN är en svart/vit, semilånghårig hankatt född ca september 2022. 


Han kom till Katthemmet för omplacering att en privatperson inte ville ha kvar honom då han misskötte lådan.


Fd akutmatte berättar

Owen är en jättegosig liten kille som älskar bus, gos och mat. Han kom till mig bara några månader gammal och var mycket tillgiven redan från början. Han är bestämt kärleksfull och visar helst sin kärlek genom att intensivt pussa och tvätta mitt ansikte, särskilt runt mun och näsa och han ger sig inte förrän han anser sig klar, oavsett vad jag tycker. När han tvättat klart mig brukar han somna på mitt bröst eller i min famn, denna ritual kan jag även bli väckt av mitt i natten om andan faller på.
Han är mycket lekfull och älskar att jaga, reta och brottas med en av jourhemmets katter. Han tycker också det är roligt med olika vippor och mjuka leksaker med pinglor som han flyttar runt och lägger på olika ställen i lägenheten.
Owen tycker om att vara i köket när man är där och sitter gärna på diskbänken när man lagar mat men man får hålla koll på maten annars ryker den direkt.
I början kissade Owen i min säng men inte på några andra ställen i lägenheten. Jag höll dörren stängd men sedan satte jag in en låda i sovrummet och tvättade säng och sängkläder med urineoff , för han vill gärna sova med mig i sängen på natten, och sedan dess har han inte kissat i sängen. När jag hade besök i mitt gästrum kissade han tyvärr i den sängen också, jag vet inte om han markerar, för annars är han rumsren och går på lådorna, men för säkerhets skull får han inte vara i sovrummen under dagtid.


Owen behöver få komma till ett hem som har mycket tid för honom, både för gos och lek. Han vill ha en likasinnad och busig kompis som har mycket energi att lägga på lek och på att umgås med Owen. Vi tror att Owen behöver att hem där det inte sker för mycket förändringar. Han verkar inte uppskatta det och visar då sitt missnöje genom att missköta lådan.


Owen flyttade till sitt nya hem och fd katthemsgästen Irving 2023-03-18

Owen (2)_red1 Owen (4)_red Owen (13)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen